Loppemarkedet

Tåsen Skolekorps

Loppemarkedet

Tåsen skolekorps arrangerer et av Oslos største og triveligste loppemarkeder. I våre avdelinger Klær, Bøker, Kjøkken og Glass, Sport og Leker er det alltid mye spennende å finne. Vi har også egen sukkerspinnmaskin og kafé/grill med godt utvalg og lave priser.

Viktig inntektskilde
Loppemarkedene er korpsets viktigste inntektskilde. Tåsen skolekorps har to loppemarkeder i året, ett om våren og ett om høsten. Du kan bidra ved å donere dine lopper til korpset.

Henting eller levering av lopper
Alle lopper blir samlet inn i veiene i skolekretsen i løpet av fredagen før loppemarkedet, eller leveres direkte på Tåsen skole fra klokken 17.00. Vi starter henting i kretsen fra klokken 17:00, og det er fint om loppene er satt ut innen dette tidspunktet. Det er også til stor hjelp om de er ferdig sortert og merket, så vi kan bære de direkte til riktig avdeling. Nederst på siden finner du kart over hvilket område vi kjører og henter lopper. NB: Merk at vi dessverre ikke lenger kan ta i mot møbler eller elektriske varer.

Ekstra verdifulle lopper
Har du ekstra verdifulle lopper du vil gi oss? Ta gjerne kontakt på epost lopper@taasensk.no eller loppetelefonen tlf 41404085. Se nærmere informasjon på flyveblader og plakater.

Lopper vi ikke kan ta imot
Vi er veldig takknemlige overfor alle i nabolaget som skjenker lopper! 

Vi kan dessverre ikke ta imot:
  • Møbler
  • Hvitevarer
  • TV-apparater og PC-skjermer
  • Panelovner
  • Leksika
  • Annet elektrisk
Søk
Driftes av Styreportalen AS