Om Tåsen skolekorps og drill

Tåsen Skolekorps

Om korpset og drillen

Korpset består av: 

Aspirantkorpset
Du kan starte i korpset fra tredje klasse. Det første året er man i aspirantkorpset. Da har du en fellesøving i AKS-tiden på mandager, og en individuell spilletime med instruktør i løpet av uken.

Juniorkorpset
Fra andre året spiller du i juniorkorpset. Da har du fellesøving i AKS-tiden på mandager, og en individuell spilletime med instruktør i løpet av uken.

Hovedkorpset
Du starter som regel i hovedkorpset fra sjetteklasse. Da er fellesøvingen mandag ettermiddag/kveld, og en individuell spilletime med instruktør i løpet av uken. I tillegg vil du ha mulighet til å bli med på ensembleøvelser i mindre grupper. 

Drillen
Du kan starte i drillen fra andre klasse. I drillgruppen lærer du å kombinere øvelser med drillstaven med dansing, turning, og kreativt uttrykk til musikk. Vi koser oss masse på trening, og er opptatt av å både ha det gøy og lære og utvikle oss! Idretten passer godt for både gutter og jenter. Fortløpende opptak på aspirantpartiet, bare å ta kontakt!

Medaljer og gullsnor

Alle som går i korpset og drillen får medaljer og gullsnor for å delta. Medaljeutdelingen skjer på Sound of Hope-konserten i mars hvert år, og da deles det ut medaljer for foregående år.

Medaljer og gullsnor
  • 1 år: pin
  • 3 år: medalje
  • 5 år: medalje + tynn gullsnor
  • 7 år: medalje
  • 10 år: medalje + tjukk gullsnor
Søk
Driftes av Styreportalen AS