Praktisk informasjon om 16. og 17. mai

Barnehagetoget 16. mai 2016, da Tåsen skole var 100 år.

Barnehagetoget 16. mai 2016. Foto: Aftenposten

Det er mye informasjon som skal ut før 17. mai. For de av dere som har vært med noen år, er mye kjent. Men det er noen forandringer i programmet på selve nasjonaldagen. Følg også med på facebook-siden vår.

NOTEKLYPER: 

Til juniorforeldre: Husk at barna må ha noteklyper (klypen man fester notene til når man marsjerer) og marsjhefte (plastheftet som man har marsjnoter i) i god tid før 17. mai. Siste sjanse til å ordne dette for alle i korpset er søndag 7. mai klokken 18. Da vil instrumentansvarlig David Dunlop rigge seg til i skolegården med noteklyper, bandolær etc. Å spille tuba en hel 17.mai uten bandolær anbefales ikke. Aspiranter skal ikke spille på nasjonaldagen, men skal selvsagt være med og marsjere. De bærer duskene på korpsets fane etter tur.

DAGEN FØR DAGEN: 

Mange har meldt seg til marsjtreninger og til å hjelpe til 17. mai, men vi trenger noen aspirantforeldre som kan delta i barnehagetoget 16. mai (på formiddagen). Er du forelder til aspirant og kan hjelpe til 16, mai, meld deg på doodle.

SIKKERHETSTILTAK: 

De foreldrene som skal delta på 17. mai, må delta på en orientering fra Tåsen skole om nye sikkerhetstiltak mandag 15. mai klokken 19 i auditoriet. Det er sendt ut informasjon på epost om hvem av foreldrene som skal delta på 17.mai. Vi passer på barna fra start til slutt og det er en kontaktperson for hver korpsgruppe (aspirant, junior, hovedkorps, drill).

Her er programmet for 16. og 17. mai:

 16. MAI:

 Vi går foran barnehagetoget fra Tåsen skole og en sløyfe i nabolaget. Dette er en veldig god generalprøve til dagen etter. Og morsomt!

Alle barna møter på skolen i full uniform! Husk å ta med skift til etterpå. Uniformen skal brukes dagen etter også…

 • Oppmøte for musikanter 1000 i Herredsstyresalen for oppakking
 • Oppstilling 1030 på fotballbanen. Drill og aspiranter møter direkte til oppstilling
 • Avmarsj ca 1045
 • Ferdig senest 1130
 • Skolen spanderer is, husk å skifte til vanlige klær etterpå
 • Alle medlemmer som går på Tåsen skole forventes å stille, elever fra andre skoler stiller om de får fri (foreldre må ordne dette selv)

 

17. MAI: 

 • Oppmøte på skolen 0900, pakke ut i herredsstyresalen og oppstilling i skolegården.
 • Buss til byen går 0930
 • Etter 17.mai-toget i byen busses vi opp til Tåsen skole (ca 12-1230). Der får vi servert pizza og brus.
 • Vi stille opp til lokaltog klokken 13.45, avmarsj klokken 1400. Klokken 1430 marsjerer vi inn på fotballbanen. Korpset blir stående helt til åpningen av arrangementet på skolen er over og nasjonalsangen spilt. Da er vi ferdige!
 • Når barna har pakket ned instrumentene sine, får de en lekebong og 25 NOK i kjøpebonger av Tåsen skolens venner som takk for innsatsen. Anne Thelle sitter utenfor herredsstyresalen og deler ut bongene. Husk å gi beskjed til barna om dette.
 • Aspiranter som ikke vil gå i barnetoget i byen, kan møte direkte til oppstilling til innmarsj.
 • Husk at herredstyresalen blir låst når toget er ferdig, så husk å få med dere det dere trenger.

Har du spørsmål til 16. og 17. mai? Ikke nøl med å spørre. Du kan sende epost for eksempel til: medlemsansvarlig@taasensk.no

Tåsen skole 17. mai-programmetTåsen skole skal gå først i årets 17. mai-tog. På fredag øver de på skolen.

Foto: Rolf Øhman, Aftenposten

Comments are closed.