Har du lyst til å begynne i korps?

Musikantene 170520

Går du på Tåsen eller Berg skoler har lyst til å spille eller drille? Da kan du søke om opptak til høsten alt nå! Før sommerferien starter tar vi opp nye medlemmer som kan starte som aspiranter fra skolestart i høst. Vi har informasjonsmøte på Tåsen skole mandag 8. juni kl 19.

Har du lyst til å drille, kan du begynne fra og med 2. trinn. 

Har du lyst til å spille et instrument, kan du begynne fra og med 3. trinn. 

Men du kan gjerne begynne selv om går på 4., 5., 6. eller 7.trinn! Det viktigste er at du har lyst til å spille og drille, få nye venner, både gutter og jenter,  på tvers av klassetrinn,  og bli med på mange musikalske og sosiale aktiveter gjennom hele året. Vi har konserter, drar på turer, har seminarer og bowler!

Samspilløvelser for musikantene og treningene for drillerne er på mandager. For musikantene skjer det meste i AKS-tiden de første årene.

Musikanter får timer med instruktør der de lærer å spille instrumentet sitt. I tillegg har de en ukentlig samspilløvelse med de andre aspirantene. Tåsen skolekorps er et brassband. Det betyr at man kan spille kornett, althorn, baryton, trombone, tuba eller slagverk.

Drillerne 170520

Drillerne har egne treninger mandag ettermiddag i flerbrukshallen. Når man har fått litt erfaring, kan man også delta i konkurransedrill og egne stevner.

Tåsen skolekorps har over 80 medlemmer i alderen 7 itl 18 år, hvorav drilltroppen har 20 medlemmer.

Vi kommer til å informere på Berg og Tåsen skoler nå før skolestart.  Vet du alt nå at du har et barn som vil begynne, kan du ta kontakt med medlemsansvarlig@taasensk.no

Du kan lese mer om hva det innebærer å gå i korpset – både for foreldre og medlemmer på taasensk.no/bli-medlem.

Velkommen!

 

 

Comments are closed.