Snart er vi i gang igjen!

Vi håper alle har hatt en fin sommerferie!

Mandag 26. august, altså uka etter skolestart, starter hele korpset opp igjen. Før den tid vil alle musikantforeldre få mail fra sine instruktører med tid for når hver enkelt skal ha spilletime.

KORPSASPIRANTER: For nye korpsaspiranter blir det delt ut instrumenter klokken 17 den dagen. Foreldrene må være med, for de får samtidig en liten orientering om hvordan det er å gå i korps og hva som er opplegget fremover. De som har spilletime den dagen, får tildelt instrument på spilletimen, men vi oppfordrer alle i tillegg å komme kl 17 både for å møte dirigenter og hverandre! Aspirantene har ikke samspilløvelse før etter høstferien.

DRILLASPIRANTER: Drillaspiranter møter klokken 1630. Drillsjef Tonje Soløy vil da sørge for at vi får tilpasset drillstaver til alle, slik at barna får staver så snart som mulig. Også for drillaspirantene vil det bli gitt en orientering til foreldre klokken 17.

HER ER ØVINGSTIDENE for samspill/treninger: 

Korpsaspiranter:  Mandager kl 14.15 – 15.15 i herredsstyresalen.

Drillaspiranter: Mandager kl 16.30-17.30 i flerbrukshallen

Juniororkesteret: Mandager  15.20 -16.20 (be gjerne barna møte opp kl 15.15, slik at de får pakket opp instrumentet) i herredsstyresalen.

Hovedkorpsrekruttene: Mandager 17-19 (den første timen øver rekruttene alene, den siste timen har de øvelse sammen med resten av hovedkorpset). PS! Rekruttene  har øvelse fra 18 til 19 den første gangen (26. august). 

Hoveddrillen: Mandager 17.15-19 i flerbrukshallen, men mulighet for ekstratrening til 20, for de som vil.

Hovedkorpset: Mandager 18-20 i herredsstyresalen.

Vi sender snart ut årsplan for skoleåret. De viktigste datoene ligger allerede i høyre marg på hjemmesiden vår.

Har du spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med oss i styret. Bård Ove Molberg har ansvar for instruktørtimene og nås på instruktoransvarlig@taasensk.no. Anita Sviland er drillsansvarlig i styret. Hun nås på drillen@taasensk.no. Eller ta kontakt med medlemsansvarlig Ingeborg Moe på medlemsansvarlig@taasensk.no. Dersom man vil slutte i korpset, må man gi beskjed senest 14. august til medlemsansvarlig.

Vi ses snart!

 

 

 

 

 

Comments are closed.