Gjøvikseminar 17-19 januar

Også i år reiser aspiranter, junior-, drill- og hovedkorps til Gjøvik vandrerhjem for å forberede vårens store konsert. Vi lar instrument og drillstaver ligge hjemme, og tar i stedet med en skjerpet penn – her skal vi nemlig skrive manus til Sound of Hope konserten!

Barna har selv kommet opp med navnet ”Sound of Hope”. Dette er en konsert med hele korpset, hvor inntektene fra billettsalget går til et veldedig formål.

Årets Sound of Hope er søndag 22. mars (med øveseminar hele helgen).

Hvert år har Sound of Hope-konserten et nytt tema, og på Gjøvik skriver barna teatersketsjene som skal binde konserten sammen.

Tema for årets konsert er FILMMUSIKK.

Hvordan skriver de manus? Dette er et gigantisk samarbeid, med brainstorming i store grupper kombinert med jobbing og skriving i både aldersdelte og aldersblandede grupper. Vi jobber hardt! Seminaret er fra fredag til søndag, med skriveøkter både lørdag og søndag. Men vi tar oss også pauser – og lørdag ettermiddag drar alle ut på ski enten i bakken eller i skiløypene bak vandrerhjemmet. Dessuten er kveldene fylt med bli-kjent-aktiviteter, og lørdagskvelden inviterer vi tradisjonen tro til Skal vi danse?-konkurranse der alle som vil får delta. Også voksne!

Hvem kan bli med? Alle i Tåsen skolekorps er invitert. Og vi håper at mange foreldre blir med også. Vi bor på Hovdetun vandrerhjem i 2- og 4-mannsrom, og på 3-, 4-, 6- og 10-sengs leiligheter. Alle de små får med seg voksne på rommet. Vandrerhjemmet stiller med sengetøy og håndkle. Barna må selv ta med skrivesaker, tegnesaker og skiutstyr.

Først og fremst er Gjøvikseminaret et sosialt, koselig og morsomt seminar hvor barna er sammen på tvers av alder, korpstilhørighet og kjønn. Og det er en kjempegod anledning for voksne i korpset å bli kjent med barna og samtidig ha det kjempekoselig! Maten er god, og det er ski-in/ski-out fasiliteter.

Årets seminar ledes av Anne, Hanne, Tone og Vinjar

Dere har alle fått mail med link til påmelding – viktig at dere holder påmeldingsfristen (20 desember)! Prisen er 1250 NOK, som inkluderer buss tur/retur, og alle måltider (heiskort/skibuss kommer i tillegg).

Hilsen Anne

 

Comments are closed.