Bli med på Gjøvikseminar!

Helgen 23-25 januar reiser små og store fra Tåsen-skolekorps til Gjøvik for å lage manus til vårens store Sound of Hope konsert. Vi tar buss fra skolen fredag ettermiddag, med retur søndag ettermiddag.

Barna i hovedkorpset har bestemt tema for forestllingen, som i år blir: HELTER! Så nå er det bare å slippe fantasien løs. Seminaret er for alle i juniorkorps, hovedkorps og drill + aspiranter på 3. og 4. trinn. Vi jobber i aldersblandede grupper, og alle blir hørt – ingen ideer er for små eller for store. Gjennom gruppearbeid og rådføring i plenum får forestillingen form, vi håper på deltakere fra alle korpsgruppene! Dere finner mer informasjon om seminaret  her.

Seminaret holdes på Gjøvik skole, og vi bor på Gjøvik Vandrerhjem Hovdetun. Fristen for påmelding er mandag 15. desember. Vi har foreløpig reservert hele vandrerhjemmet på Gjøvik, men for at de skal ha mulighet til å leie ut rommene vi ikke trenger ba de om å få endelig antall før jul, derfor er påmeldingen såpass tidlig.

Påmelding i doodle!

Barna bor på 2- og4-mannsrom inne i Vandrerhjemmet, eller på hytter ute på tunet (de eldre barna). Foreldre/ledere bor på rom i nærheten av barna. Vi ønsker en god fordeling av ledere fra forskjellige trinn, det er bare å melde seg – blir vi for mange prioriterer vi etter første mann til mølla prinsippet.

Lørdag ettermiddag skal vi ut på ski – i alpinbakken eller på skitur. Alpinbakken ligger rett ved siden av vandrerhjemmet så her er det ski-in/ski-out fasiliteter.

Alle påmeldte, barn og voksne, betaler en egenandel på 950 kroner. Betalingsfrist er fredag 16. januar.

 

Comments are closed.