Aktiviteter denne våren

Her er en samlet oversikt over aktiviteter denne våren.

Marsjøvelser: etter påske begynner vi å øve til 17. mai, med marsjering ute i gatene. Da vil juniorer og aspiranter av og til øve sammen med hovedkorpset og drillen fra 18-20. Korpsaspiranter marsjerer uten instrument første året, men har en viktig oppgave som duskbærere for fanen. Vi trenger mange voksne for å gjennomføre øvelsene på en god og trygg måte, påmelding kommer.

17 mai: Dette er den store korpsdagen – hold av hele dagen! Stor stas for liten og stor. Det blir også barnehagetog før 17. mai, info kommer.

31. mai: Kretstevne på Abildsø skole. Det blir innmarsj på Abildsø idrettspark, konserter og opptredener. Blant annet kommer Gardens musikk-, signal- og drillkompani! Mer info om arrangementet her.

Aspiranter stiller uten instrument, men som duskebærere til fanen (som på 17. mai).

Nærmere info om oppmøtetider og repertoar kommer!

21-25 juni, Sommertur: Årets sommertur går til Gøteborg Music Festival. Vi reiser med buss fra Tåsen skole søndag 21. juni og kommer hjem torsdag 15. juni. Hver formiddag er det workshops for drill, aspriranter, junior og hovedkorps i konserthuset og festivalen avsluttes med stor konsert. Det blir også parade, konserter, og selvfølgelig rikelig med tid på Liseberg. Påmelding i doodle.

  • For hvem: alle, men aspiranter på 2. trinn må ha med min èn voksen de er trygg på. Dette må avklares ved påmelding.
  • Påmeldingsfrist: 1. mars
  • Egenandel: 1600 NOK
Comments are closed.